Tjenester

Vi hjelper våre kunder med riktig budskap i riktig kanal, til riktig tid.

Annonsering

Ønsker du å nå ut til et spesifikt publikum, eller et veldig generelt et? Annonsering via sosiale medier og digitale plattformer kan være den beste veien å gå. Vi har god erfaring med annonsering på et bredt spekter av plattformer. Ønsker du å annonsere ditt produkt eller styrke din synlighet, kan vi gjennom annonsering på nett oppnå gode resultater på en kostnadseffektiv måte.  Google, YouTube, Instagram og Facebook er gode plattformer for å nå ut til både spesifikke og generelle publikum.

Facebook | Instagram | Google Ads | YouTube | LinkedIn

Annonsering

Digital strategi

Å ha en sterk digital strategi er essensielt for enhver bedrift som ønsker å skape gode resultater. Vi hjelper til med å konkretisere hvilke mål man ønsker å oppnå og identifiserer hvilke tiltak som er nødvendige. Dette kan være alt fra SEO til markedsføring på sosiale medier.

Noen ganger kan det være små grep som skal til – andre ganger er det mer omfattende. Uansett behov så hjelper vi til fra A-Å.

Digital strategi

Idé og konseptutvikling

Gode idéer er noe vi brenner for. Vi har et ungt kreativt team som liker å utfordre med en Art Director i spissen. Gjennom tett dialog med kunden skaper vi løsninger som ivaretar eksisterende verdier og skaper gode resultater. Vi gir oss ikke før det blir knallbra!

Idé og konseptutvikling

Influencer marketing

Visste du at markedsføring via influencere konverterer 3-10 ganger bedre enn tradisjonell markedsføring? Vi har et stort nettverk av influencers eller «trendsettere» på tvers av ulike plattformer: Instagram, Snapchat, Facebook og blogger. Dette er folk vi tar med på ulike oppdrag innen sosiale medier, eventer og andre typer markedsføringskampanjer.

Sammen finner vi de riktige profilene til din merkevare slik at det som lages føles naturlig og snakker til riktig målgruppe. På denne måten kan dere få eksponering hos en målgruppe som blir mer interessert i det dere promoterer. Ettersom vi kjenner influencerne godt, bidrar vi også med konseptutvikling der vi tar tak i de riktige profilene for å oppnå de beste resultatene.

Se våre influencere

Influencer marketing

Innsikt og analyse

God innsikt danner fundamentet i en solid strategi og kreative konsepter. Når vi først finner den gode innsikten blir det klart hva man burde fokusere på videre for å treffe målgruppen med relevante budskap.

I etterkant av en kampanje kan vi gi deg en grundig analyse som gir deg svar på spørsmål enhver burde spørre etter at en kampanje har endt. Hvilke resultater ga kampanjen? Hva mente folk om den? Hva kunne man gjort bedre? Dette i sin helhet bidrar til at man skaper enda bedre løsninger i neste omgang.

Innsikt og analyse

Design

Med et godt design blir også kommunikasjonen man ønsker å formidle bedre. Vi levererer på flere disipliner innen design. Dette kan være alt fra produksjon av nettside, poster på sosiale medier, bannere, digitale boards, flyere, avisannonser, motion-graphic og informasjonsfilmer. Dersom noe haster å bli ferdig gjør vi også ekspressjobber i de fleste tilfeller.

Design

Foredrag og workshops

Vi skreddersyr foredrag etter ønsker og behov for din bedrift eller ditt arrangement, uavhengig av størrelse. Tidligere har vi hatt foredrag om sosiale medier og hvordan man skal bruke det effektivt – til stor applaus.

For deg som ønsker å gå dypere enn et foredrag, holder vi kurs og workshops på de samme områdene for bedrifter og arrangementer av alle størrelser. Utifra deres behov vil vi skreddersy en workshop hvor vi ser på mulighetene for at bedriften din kan lykkes enda bedre med sin digitale strategi der sosiale medier stadig får mer innflytelse.

Foredrag og workshops

Foto og videoproduksjon

Gjennom Mitt Norge har vi et stort nettverk med fotografer og videografer som bor spredt rundt omkring over hele landet. Dette er svært talentfulle folk som er utrolig gira på å lage stilig innhold. Ettersom de bor spredt over hele landet kan vi lage materiell på korte tidsfrister.

Utover dette driver vi tourmanegementet til Matoma, hvilket gir oss tilgang på de beste produsentene innen film & foto globalt.

Foto og videoproduksjon

Mitt Norge

Gjennom Mitt Norge-nettverket kan vi nå ut til 650 000 følgere med sponsede poster. Daglig har vi mellom 400 000 til 500 000 visninger. Kanalen er spesielt godt egnet til de som vil assosieres med fantastisk norsk natur og friluftsliv. Ideelt for sportsbutikker, klesmerker, utstyr, reiseliv og eventuelt mat & drikke. Her er det fantasien som setter grenser så lenge vi finner en relevant link.

Det finnes mange måter å gjøre ulike sponsede poster på gjennom Mitt Norge. Vi kan dra hvor som helst i landet for å få til det bilde som passer dere best. Utenom bilder kan vi også legge til video og Stories fra Mitt Norge.

Mitt Norge

Sosiale medier

Vi i Reinhartsen Media er spesialister på sosiale medier – vi lever det. Vi kan hjelpe deg med strategi, innholdsproduksjon og drift av Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram og Snapchat. Sammen finner vi ut av hvilke behov dere har, hvilke kanaler det er verdt å satse på og hvordan løpet blir videre. Det kan ofte være ressurskrevende og opprettholde liv i en kanal, derfor er det viktig at man har en langsiktig plan.

Ta gjerne en uforpliktende prat med oss, så kan vi danne oss et bilde av det som trengs å gjøres. Vi er alltid interesserte i å skape gode resultater!

Sosiale medier

Festival og eventdekning

Vi har god erfaring med branding via Snapchat og Instastories. Vi reiser rundt omkring på tvers av Skandinavia og snapper det som skjer på ulike festivaler og events for å gi folk et innblikk i hvordan det er å være der. Via Snapchat og Instagram-stories kan vi enkelt få til en dialog med kunder og potensielle kunder og gi følgerne en følelse av tilhørighet. I stedet for å snakke til folket, snakker vi med folket. Gjennom tidligere case har vi også sett at dette har hatt positiv effekt på salgstall der vi har kombinert bruken av Snapchat, Instagram og Facebook for mer helhetlige konsepter.

Festival og eventdekning