fbpx

Annonsering

Ønsker du å nå ut til et spesifikt publikum, eller et veldig generelt et? Annonsering via sosiale medier og digitale plattformer kan være den beste veien å gå. Vi har god erfaring med annonsering på et bredt spekter av plattformer. Ønsker du å annonsere ditt produkt eller styrke din synlighet, kan vi gjennom annonsering på nett oppnå gode resultater på en kostnadseffektiv måte.  Google, YouTube, Instagram og Facebook er gode plattformer for å nå ut til både spesifikke og generelle publikum.

Facebook | Instagram | Google Ads | YouTube | LinkedIn

Ønsker du hjelp?  Kontakt oss

Annonsering

Influencer marketing

Visste du at markedsføring via influencere konverterer 3-10 ganger bedre enn tradisjonell markedsføring? Vi har et stort nettverk av influencere eller «trendsettere» på tvers av ulike plattformer: Instagram, Snapchat, Facebook og blogger. Dette er folk vi tar med på ulike oppdrag innen sosiale medier, eventer og andre typer markedsføringskampanjer. Les om vår influencertur til Lofoten

Sammen finner vi de riktige profilene til din merkevare slik at det som lages føles naturlig og snakker til riktig målgruppe. På denne måten kan dere få eksponering hos en målgruppe som blir mer interessert i det dere promoterer. Ettersom vi kjenner influencerne godt, bidrar vi også med konseptutvikling der vi tar tak i de riktige profilene for å oppnå de beste resultatene. Se hva vi gjorde for Farris Bad

Ønsker du hjelp?  Kontakt oss

Influencer marketing

Foto og videoproduksjon

Vi har bred erfaring med filmproduksjon til både bedrifter og organisasjoner. På huset har vi en dyktig videograf, og vi er tett knyttet opp mot flere av de beste innen foto & videoproduksjon i Norge. Dersom du har behov for animasjonsfilm er det noe vi tilbyr også. Sjekk gjerne ut det noe av det vi har laget her.

Gjennom Mitt Norge har vi et stort nettverk med fotografer og videografer som bor spredt rundt omkring over hele landet. Dette er svært talentfulle folk som har stor lidenskap for faget og som strekker seg langt for å imøtekomme kundens behov og ønsker. Ettersom de bor spredt over hele landet kan vi lage materiell på korte tidsfrister.

Har du spørsmål til filmproduksjon eller ønsker du hjelp?  Kontakt oss

Foto og videoproduksjon

Animasjon

Ønsker du å presentere et budskap som er engasjerende og folk vil huske? En animasjonsfilm kan være en god måte å fremstille kompliserte ideer på en lettfattelig og underholdende måte. Et eksempel på dette er animasjonsfilmen vi lagde for organisasjonen Lederne (se filmen her). Der oppklarte vi forvirring og misforståelser rundt lønns- og arbeidstidsordningen for olje- og gassarbeidere på norsk sokkel. Filmen engasjerte stort og ble delt av bransjefolk over hele Norge. Les om hele casen her

Andre områder som er ypperlige til bruk av animasjon er kursfilmer, kunngjøringer, og introduksjon for ansatte.

I motsetning til ordinære filmproduksjoner kan man skape sitt eget univers veldig enkelt gjennom animasjon, uten behov for langvarige prosesser med location scouting, casting og leie av dyrt utstyr for å nevne noe. Animasjonsfilm kan være din mulighet til å skille seg fra konkurrentene på en kostnadseffektiv måte.

Ønsker du hjelp?  Kontakt oss

Animasjon

Design

Med et godt design blir også kommunikasjonen man ønsker å formidle bedre. Vi levererer på flere disipliner innen design. Dette kan være alt fra produksjon av nettside, poster på sosiale medier, bannere, digitale boards, flyere, avisannonser, motion-graphic og informasjonsfilmer. Dersom noe haster å bli ferdig gjør vi også ekspressjobber i de fleste tilfeller.

Ønsker du hjelp?  Kontakt oss

Design

Idé og konseptutvikling

Gode idéer er noe vi brenner for. Vi har et ungt kreativt team som liker å utfordre med en Art Director i spissen. Gjennom tett dialog med kunden skaper vi løsninger som ivaretar eksisterende verdier og skaper gode resultater.

Ønsker du hjelp?  Kontakt oss

Idé og konseptutvikling

Digital strategi

Å ha en sterk digital strategi er essensielt for enhver bedrift som ønsker å skape gode resultater. Vi hjelper til med å konkretisere hvilke mål man ønsker å oppnå og identifiserer hvilke tiltak som er nødvendige. Dette kan være alt fra SEO til markedsføring på sosiale medier.

Noen ganger kan det være små grep som skal til – andre ganger er det mer omfattende. Uansett behov så hjelper vi til fra A-Å.

Ønsker du hjelp?  Kontakt oss

Digital strategi

Innsikt og analyse

God innsikt danner fundamentet i en solid strategi og kreative konsepter. Med god innsikt blir det klart hva man burde fokusere på videre, for å treffe målgruppen med relevante budskaper.

I etterkant av en kampanje kan vi gi deg en grundig analyse som gir deg svar på spørsmål enhver burde spørre etter at en kampanje har endt. Hvilke resultater ga kampanjen? Hva mente folk om den? Hva kunne man gjort bedre? Dette i sin helhet bidrar til at man skaper enda bedre løsninger i neste omgang.

Ønsker du hjelp?  Kontakt oss

Innsikt og analyse

Sosiale medier

Vi i Reinhartsen Media er spesialister på sosiale medier – vi lever det. Vi kan hjelpe deg med strategi, innholdsproduksjon og drift av Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram og Snapchat. Sammen finner vi ut av hvilke behov dere har, hvilke kanaler det er verdt å satse på og hvordan løpet blir videre. Det kan ofte være ressurskrevende og opprettholde liv i en kanal, derfor er det viktig at man har en langsiktig plan.

Ta gjerne en uforpliktende prat med oss, så kan vi danne oss et bilde av det som trengs å gjøres. Vi er alltid interesserte i å skape gode resultater!

Ønsker du hjelp?  Kontakt oss

Sosiale medier

Festival og eventdekning

Vi har god erfaring med branding via Snapchat og Instastories. Vi reiser rundt omkring på tvers av Skandinavia og snapper det som skjer på ulike festivaler og events for å gi folk et innblikk i hvordan det er å være der. Via Snapchat og Instagram-stories kan vi enkelt få til en dialog med kunder og potensielle kunder og gi følgerne en følelse av tilhørighet. I stedet for å snakke til folket, snakker vi med folket. Gjennom tidligere case har vi også sett at dette har hatt positiv effekt på salgstall der vi har kombinert bruken av Snapchat, Instagram og Facebook for mer helhetlige konsepter.

Ønsker du hjelp?  Kontakt oss

Festival og eventdekning

Foredrag og workshops

Vi skreddersyr foredrag etter ønsker og behov for din bedrift eller ditt arrangement, uavhengig av størrelse. Tidligere har vi hatt foredrag om sosiale medier og hvordan man skal bruke det effektivt – til stor applaus.

For deg som ønsker å gå dypere enn et foredrag, holder vi kurs og workshops på de samme områdene for bedrifter og arrangementer av alle størrelser. Utifra deres behov vil vi skreddersy en workshop hvor vi ser på mulighetene for at bedriften din kan lykkes enda bedre med sin digitale strategi der sosiale medier stadig får mer innflytelse.

Ønsker du hjelp?  Kontakt oss

Foredrag og workshops

Mitt Norge

Mitt Norge ble startet i 2015 basert på en hashtag på Instagram. I dag er det Norges største reiselivsnettverk på Instagram, med i underkant av 2 million følgere totalt, og over 500 000 organiske visninger daglig. Vi deler historier fra Norges vakre natur, kjente turist-destinasjoner og ukjente skatter.

I 2018 hadde Mitt Norge over 400 millioner organiske visninger på innhold delt i våre kanaler. Mitt Norge har en betydelig stemme innen promotering av reiseliv, reisedestinasjoner og merkevarer som vi kan være stolte av.

Mest av alt er Mitt Norge en suksesshistorie hvor vi beviser at vi kan bygge organisk trafikk, over flere år, som bare fortsetter og vokse. Vi har en stor gruppe ambassadører som er spredt geografisk over hele landet, ledige for å ta oppdrag på innholdsproduksjon, historiefortelling og andre former for reklame.

Mitt Norge er en naturlig partner for norske brands og ulike aktører som trenger innhold fra forskjellige steder i Norge.

Ønsker du å vite mer?  Kontakt oss

Mitt Norge