fbpx

Mitt Norge

Norges største reiselivsnettverk på Instagram

Mitt Norge Crew

I 2015 startet vi Mitt Norge, og dette ble starten på det som i dag heter Nordic Backyard. Nordic Backyard er et selskap som driver med reiselivsinspirasjon i sosiale medier, med hovedfokus på nordiske destinasjoner. I dag er vi Nordens største displaynettverk i kategorien reiseliv på Instagram, med over 4 millioner følgere , og over 3 000 000 organiske visninger daglig. Vi deler historier fra Norges vakre natur, kjente turist-destinasjoner og ukjente skatter.

I 2021 hadde Nordic Backyard over 1 milliard organiske visninger på innhold delt i våre kanaler. Nordic Backyard og Mitt Norge har en betydelig stemme innen promotering av reiseliv, reisedestinasjoner og merkevarer som vi kan være stolte av.

Mest av alt er Nordic Backyard en suksesshistorie hvor vi beviser at vi kan bygge organisk trafikk, over flere år, som bare fortsetter og vokse. Vi har en stor gruppe ambassadører som er spredt geografisk over hele landet, ledige for å ta oppdrag på innholdsproduksjon, historiefortelling og andre former for reklame. 

Nordic Backyard er en naturlig partner for norske og nordiske brands og ulike aktører som trenger innhold fra forskjellige steder i Norden.

Vi står bak kontoene @Iceland, @Finland, @FaroeIsland og @Mynorway  med over 4 000 000 følgere.

Er du interessert i et potensielt samarbeid? Ta kontakt med oss!

Våre kontoer