fbpx

Mitt Norge

Norges største reiselivsnettverk på Instagram

Mitt Norge Crew

Mitt Norge ble startet i 2015 basert på en hashtag på Instagram. I dag er det et av Norges største reiselivsnettverk på Instagram, opp mot 1 million følgere , og over 500 000 organiske visninger daglig. Vi deler historier fra Norges vakre natur, kjente turist-destinasjoner og ukjente skatter.

I 2018 hadde Mitt Norge over 400 millioner organiske visninger på innhold delt i våre kanaler. Mitt Norge har en betydelig stemme innen promotering av reiseliv, reisedestinasjoner og merkevarer som vi kan være stolte av.

Mest av alt er Mitt Norge en suksesshistorie hvor vi beviser at vi kan bygge organisk trafikk, over flere år, som bare fortsetter og vokse. Vi har en stor gruppe ambassadører som er spredt geografisk over hele landet, ledige for å ta oppdrag på innholdsproduksjon, historiefortelling og andre former for reklame. 

Mitt Norge er en naturlig partner for norske brands og ulike aktører som trenger innhold fra forskjellige steder i Norge.

Vi står også bak kontoene @Iceland, @Finland, @FaroeIsland og @Mynorway  med over 700 000 følgere – totalt på alle kontoene våre har vi over 1,4 millioner følgere.

Er du interessert i et potensielt samarbeid? Ta kontakt med oss!

Våre kontoer