fbpx

Elektrisk morgendag

Oppgaven

Reinhartsen Media fikk oppgaven å lage en reklamefilm for Glitre Energi som viser viktigheten av arbeidet de gjør for Norges befolkning. Filmen skulle hovedsakelig ut på sosiale medier. Av den grunn var det viktig at det var litt fart og spenning fra start for å holde engasjementet oppe. Glitre Energi eier, utvikler og drifter livsnødvendig infrastruktur basert på vannkraft. I Drammen har de et vannkraftverk som de ønsket at vi skulle vise fram, samtidig som vi skulle få fram at de «gjør morgendagen helt elektrisk» gjennom fornybar energi.

Glitre Energi

Resultat

Resultatet ble en video der vi viser en svært elektrisk hverdag med mye fart og spenning. Vi tok med proffskateren Tom-Erik Ryen til å skate på et elektrisk skateboard og surfe etter en el-sykkel kjørt av Maria Sandberg. Hun er å regne først og fremst som en av verdens beste kvinnelige snøscooter-sjåfører, men også en utmerket dirtbike-syklist.

I utgangspunktet var videoen kun ment for sosiale medier, men den ble såpass godt mottatt at vi lagde en versjon til kino også. Ekstra hyggelig var det å høre at Ordføreren mente vi hadde satt Drammen på kartet!

Ønsker du tilbud på noe tilsvarende? Kontakt oss