fbpx

Influencertur til Lofoten

Oppgaven

Å promotere et sett av aktører som harmonerte godt med hverandre. Blant disse aktørene finner vi Hattvika Lodge, Event Group, Dale of Norway og vår egen merkevare Mitt Norge. Vi skulle både lage innhold og spre det gjennom sosiale medier. 

Lofoten

Resultat

Vi tok med 20 internasjonale influencere med en total følgerskare på over 20 millioner følgere på Instagram. Blant disse var flere dyktige produsenter som Canadiske Mike Bishop, med Apple og BMW USA på kundelisten, Jacob Riglin, tidligere Head of Content hos Beautiful Destinations og en av verdens største kontoer innen reise-inspirasjon på Instagram, Wonderful Places. Samtlige aktører som vi produserte for var fornøyde med innholdet og spredningen som vi genererte. I tillegg til dette ble innhold fra turen publisert på Instagram sin offisielle konto @instagram – den har over 200 millioner følgere.

Totalt hadde kampanjen en rekkevidde på over 100 millioner visninger fordelt mellom Facebook, Youtube og Instagram. Dette er til vår kjennskap en av Norges største reiselivs-kampanjer i sosiale medier sånn sett.

Ønsker du tilbud på noe tilsvarende? Kontakt oss