fbpx

Fjellbyen Hovden

Oppgaven

Mitt Norge fikk i oppdrag av Destinasjon Hovden om å arrangere en influencer-tur med fokus på historiefortelling på Instagram. Kunden ønsket også å oppdatere bildebanken med relevant og engasjerende innhold til sosiale medier.

Fjellbyen Hovden

Resultat

Vi fikk med 22 deltakere på turen, hvorav 18 var produsenter/influencere. Sammenlagt hadde de 1,7 millioner følgere totalt. Influencerne delte totalt 227 bilder og videoer på Instagram Stories hvor Hovden var inkludert i geotag, brukernavn (@fjellbyenhovden) eller hashtag. Videre ble det delt 32 innlegg i feeden til de forskjellige deltakerne. Flere av disse, både norske og utenlandske, er ansett som kjendiser i sin sfære med opp til én million følgere i egne kanaler.

Total spredning var 1,5 millioner visninger hos influencerne, og 900 000 visninger på vår egen kanal “Mitt Norge”. Dette utgjør 2,4 millioner visninger på Instagram. Gjennom flere av landets største bloggere hadde vi mellom 150-200 000 lesere på innlegg som ble delt fra Hovden.

Kommentar fra kunde

– Vi i Destinasjon Hovden har ved flere anledninger brukt Reinhartsen Media til innholdsproduksjon og promotering av vår destinasjon i sosiale medier.Kombinasjon av historiefortelling, promotering, influencer-marketingog innholdsproduksjon har gitt svært god effekt.Vi er veldig fornøyd med resultatet og kommer til å gjøre nye samarbeid med dem fremover. 

Marius Hestbråten | Markedsansvarlig, Destinasjon Hovden

Ønsker du tilbud på noe tilsvarende? Kontakt oss